Pro TV Chisinau despre M. Lupu vs Oglinda
http://www.protv.md/stir...rala-cu-bustul-gol.html
Nebunie pe internet. Zeci de poze cu diversi tineri pozand cu bustul gol au invadat profilurile vizitatorilor retelelor de socializare. Totul dupa ce in presa a aparut o poza care se presupune ca apartine liderului Partidului Democrat, Marian Lupu. Fostul presedinte al Parlamentului pozeaza cu bustul gol in baie.
Purtatorul de cuvant al lui Marian Lupu sustine ca poza este trucata cel mai probabil de catre un concurent electoral, dar nu precizeaza de cine este vorba.
Imaginea a creat un adevarat curent pe retelele de socializare sau forumuri. Zeci de internauti au preluat "exemplul" si isi prezinta cu mandrie muschii in ipostaze care mai de care mai haioase. Iata doar cateva exemple din nebunia care a cuprins facebook-ul.
Comentarii:
hai la nebuni că toana-i kila.... (de gheorghe)
-
---
11:11, 22 Noiembrie 2010
Da,,,,Din nimic,sou... (de Anita)
Nu stiu ce vor sa demonstreze tinerii cu aceasta poza.Il vedem pe d.Lupu,ca si-a facut o poza singur in baie.Si?Care e rusinea?Sa nu uitam,ca fiecare om politic,de stat,vedeta,oameni de afaceri,actori...ect ,au si viata Sa personala.Daca demonstrati niste foto cu betii,droguri,batai. ..era altceva.Dar aici....Se merita de analizat parlamentarii dupa alte criterii.Cu toate,ca nu-s la votare cu dumnealui(votez PL),astept o campanie electorala bazata pe demnitate.
---
11:19, 22 Noiembrie 2010
dqda (de wdfwq)
e super ideia!!!
---
11:33, 22 Noiembrie 2010
Nu stiu ce vor sa demonstreze tinerii cu aceasta poza.Il vedem pe d.Lupu,ca si-a facut o poza singur in baie.Si?Care e rusinea?Sa nu uitam,ca fiecare om politic,de stat,vedeta,oameni de afaceri,actori...ect ,au si viata Sa personala.Daca demonstrati niste foto cu betii,droguri,batai. ..era altceva.Dar aici....Se merita de analizat parlamentarii dupa alte criterii.Cu toate,ca nu-s la votare cu dumnealui(votez PL),astept o campanie electorala bazata pe demnitate.
Subiectul mesajului: (de phla_Master)
asa vor arata toti cetatenii de rand daca vor vota la alegeri "pcrm" si "pd" Duminica (28.11)
---
11:35, 22 Noiembrie 2010
....fetele unde? (de eu)
....daca ma uit la acesti barbati...incept sa simnt lipsa de femeielor
---
12:00, 22 Noiembrie 2010
Subiectul mesajului: (de nebunia)
mare rusine?! ei si? ce daca e omul presedinte de partid nu are dreptul sa isi faca o poza?!timpenia ii ajunge din urma cu pasi grabiti pe tinerii nostri...
---
12:07, 22 Noiembrie 2010
....fetele unde? (de eu)
jos Lupu (de mitzoana)
bravo baieti++++
---
12:42, 22 Noiembrie 2010
......... (de hkui)
lupu pentru virsta sa daca e poza lui arata foarte bine, mie imi place e sexy iata despre asa barbati spun eu ca-s idealul meu pup
---
12:55, 22 Noiembrie 2010
Cam josut cu mintea..:)) (de Maxim Ladus)
Dl Lupu, ca Dl Lupu, dar acel cu ochelari desenati in general trebuie alungat din tara!!!!!!!!!!!:)))) )))))))
---
12:58, 22 Noiembrie 2010
Ha-ha-ha, demoktatzi voobshe s-o tziknit.... (de Motanu)
Koroche moldoveni is in torba polnostyu. Candidatii la consucrere is dusi cu pluta konkretno. Unu-i stalinist, altul fetishist, al treilea nazzist, al patrulea alcoolic, al cincelea shizofrenic, a sasele suteneor... Mlea-a-a datimi politicheskoe ubejische...
---
13:23, 22 Noiembrie 2010
-
Subiectul mesajului: (de Numele tau:)
daca nau minte ce vor sa demonstreze cu toata prostia aceasta
---
13:35, 22 Noiembrie 2010
NU E LUPU (de anton pan)
ai bre shmekerilor ca e colaj. Nu este Lupu.. Uitati-va bine din care parte bate lumina si apoi de unde arata umbra capului... Cei care au facut au lucrat foarte prost...NE-profesion al. Apoi pentru asa corp, trebuia sa-i fi marit un pic capul, insa iarasi - COLLAJ... Rau lucrat.. NOTA 2 pentru munca de 2 bani...
---
14:14, 22 Noiembrie 2010
NU E LUPU (de anton pan)
ai bre shmekerilor ca e colaj. Nu este Lupu.. Uitati-va bine din care parte bate lumina si apoi de unde arata umbra capului... Cei care au facut au lucrat foarte prost...NE-profesion al. Apoi pentru asa corp, trebuia sa-i fi marit un pic capul, insa iarasi - COLLAJ... Rau lucrat.. NOTA 2 pentru munca de 2 bani...
potlogar (de ovidiu)
nu cred ca trebuie sa-i gasim scuze lui Lupu e clar ca a venit si pe strada lui romantismul.Dar prima impresie pe care mi-am facut-o e ca Lupu e neserios si ca nu merita votul meu..
---
14:19, 22 Noiembrie 2010
minsiuni (de llllll)
Nu cred ca e poza reala a lui M.Lupu....inainte de alegeri trebuie cineva sa-si faca de cap,punind asa poza pe net...cred ca cineva din partidul lui Filat...idioti si timpiti...
---
14:32, 22 Noiembrie 2010
boriti mai sinteti si voi astia de la PRO TV (de offf)
mi-e greata chiar la asa ceva s-a ajuns, si astia de la PRO TV mai publica, unde este cenzura "fieru mami voastre", este antisocial asa idee sa o consideri normala, aratati chiar toate prostiile dar voi uitati ca programele mediatizate sint in primul rind sociale si trebuie sa contina ceva educativ in orice mesaj, prostilor...!
---
14:41, 22 Noiembrie 2010
NU E LUPU (de anton pan)
jos lupu (de eu)
hai lasa vorba esti tu priceput tare daca capul tau e ca la shrek nu inseamna ca toti trebe sa aiba asha cap shi in plus lumina shi umbra coincid asha cum ar trebui
---
15:07, 22 Noiembrie 2010
Subiectul mesajului: (de phla_Master)
asa vor arata toti cetatenii de rand daca vor vota la alegeri "pcrm" si "pd" Duminica (28.11)
) (de eu)
As rea eu sa arat asa intr-o baie ,la fel de buna, dupa alegeri!!!!
---
15:08, 22 Noiembrie 2010
da (de eu)
perfect!!!!!
---
15:25, 22 Noiembrie 2010
Subiectul mesajului: (de l)
numai un озобоченны й face aşa reclamă pentru a fi fotat- mă refer la lupu -ruşine- Bravo băieşi e reuşită gluma!
---
15:28, 22 Noiembrie 2010
pentru multii prosti de mai sus (de ghost)
E truc ma, prostilor! Ce atata va mai dati in anal(isti)? Daca si "truc" nu intelegeti ce inseamna, poate ca de Photoshop ati auzit (sper). Poza data nu e originala, ci modificata in mediul sus mentionat. PROSTIA E LA MODA, de aia unii tin asa de bine pasul ei. :D
---
15:30, 22 Noiembrie 2010
prostii (de L)
asta e deja prostie, ma enerveaza toate comentariile la adresa oamenilor publici, ce nu au dreptul si ei la o viata privata?
---
16:25, 22 Noiembrie 2010
... (de catalina)
a zis cine va ca este o rusine ???
---
16:29, 22 Noiembrie 2010
Cam josut cu mintea..:)) (de Maxim Ladus)
Dl Lupu, ca Dl Lupu, dar acel cu ochelari desenati in general trebuie alungat din tara!!!!!!!!!!!:)))) )))))))
alungi (de catalina)
de ce sa-i alungi ? ce ti-au facut ? a fost doar o gluma... daca p/u asha motiv sa-i alungi , pai ce facem cu ceilalti care fura si mint in fata ca de-al de politicienii nostri???
---
16:41, 22 Noiembrie 2010
....fetele unde? (de eu)
.. (de titi)
mai intii de toate invata sa scrii corect ...
---
16:57, 22 Noiembrie 2010
pentru multii prosti de mai sus (de ghost)
E truc ma, prostilor! Ce atata va mai dati in anal(isti)? Daca si "truc" nu intelegeti ce inseamna, poate ca de Photoshop ati auzit (sper). Poza data nu e originala, ci modificata in mediul sus mentionat. PROSTIA E LA MODA, de aia unii tin asa de bine pasul ei. :D
off (de ion)
ai dreptate este PHOTOSHOP, sunt sigur pe ceia ce spun.
---
18:44, 22 Noiembrie 2010
Lupu (de Max)
Nenaviju !!!
---
19:59, 22 Noiembrie 2010
super!! (de :))))))
mm.. campania electorala devine tot mai inedita pe ultima suta de metri!!!! interesant ce mai urmeaza? comunistii topless? :)))))) nu da Doamne :)))
---
21:35, 22 Noiembrie 2010
-
DSECE VA LEGATII DE OAMENI DE LA NIMIKA TOATA (de GIKU)
e bine ca a pozat doreste sa va incerce sa demonstreze cit de buni sunteti va legatii de orce nica si ce daca sa pozat asai place nui nimic illegal sa ne pozam
---
23:31, 22 Noiembrie 2010
fahs (de ia sis proti moldovenii we animalelor pina la urma daca ati ave minte si asel papa bendect are dreptu sa faca si vra da marog!!si o facut Lupu rau cu toate ca se vede o umbra de pe garduri care da dovada ca cei care au trucat nu sunt rpofessionisti!!!!!da)
sa va fie rusine tineri fara scoala care nu stiti nimic stiti doar sa votati toti tiganii boriti!!!
---
23:55, 22 Noiembrie 2010
... (de alexjj)
Probabil vrea sa faca si el parte din campania..... AM CU CE!!!!
admin attached the following image(s):