Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

New Topic Post Reply
Cel mai impresionant vs Cel mai infiorator lucru ce ti s-a-ntamplat!!!
catiusha Offline
#1 Posted : Friday, February 05, 2010 2:21:20 PM

Rank: Member

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Am deschis acest topic fiindca sunt foarte multi, cred eu, care vor sa zica ce li s-a-ntamplat vreodata, dar nu au cui sa le zica. Acum ai ocazia sa spui ce te doare, ce te bucura in viata asta scurta pe care o traim.
catiusha Offline
#2 Posted : Friday, February 05, 2010 3:04:32 PM

Sa incep eu, cand aveam 3 anisori am iesit afara cu fratiorii mei unul avea 6 ani si celalat vreo 11 ani, la un moment dat il vad pe cel de 6 ani ca se catara pe un bloc de 9 etaje( pe partea unde e gunoiul) erau mai multi care se urcau, de ce fiindca cineva a zis ca la unul dintre etaje sunt mere si hai cine urca mai repede si le gaseste, cand a ajuns fratele pe la et 3 un baiat care iera putin mai sus decat dansul cu piciorul l-a atins, si-a pierdut controlul si a cazut, eu ma uitam la toata treaba asta si-mi faceam griji cand colo il vad cum cade pe niste sticle, bine ca a ramas viu, si-a rupt piciorul drept de la genunchi in jos si din cauza ca medicii nu au facut bine legatura ca sa se prinda iarasi osul a ramas cu un picior mai scurt decat celalalt cu vreo 9 cm si datorita piciorului mai scurt el foarte bine dansa breakdance a ajuns in finala unui concurs organizat de Teodor, dar din cauza ca trebuia sa-si faca o operatie cu aparatul Elizarov pt a-si lungi piciorul nu a reusit sa castige acel concurs. Acum bine ca totul e bine si ca nu a fost ceva mai rau...
catiusha Offline
#3 Posted : Sunday, March 07, 2010 3:58:35 PM

Sa va mai zic inca o istorioara!!!Acum 8 ANI in urma din prostie am inceput si eu sa fumez, iar astazi am zis STOP Fumatului si totul datorita unei carti, si se numeste " In sfarsit nefumator" (se citeste foarte usor). E greu, dar trebuie numaidecat sa rezist si nu e vorba de vointa, nu trebuie sa ai vointa ca sa te lasi de fumat, dar sa te rspecti in primul rand pe tine. Am fost prinsa in capcana NICOTINEI, iar acum ca sa scap de nicotina trebuie sa trec cu bine de acest sevraj...
Mihail Offline
#4 Posted : Monday, March 08, 2010 10:50:22 PM
Rank: Newbie

Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
catiusha wrote:
Sa va mai zic inca o istorioara!!!Acum 8 ANI in urma din prostie am inceput si eu sa fumez, iar astazi am zis STOP Fumatului si totul datorita unei carti, si se numeste " In sfarsit nefumator" (se citeste foarte usor). E greu, dar trebuie numaidecat sa rezist si nu e vorba de vointa, nu trebuie sa ai vointa ca sa te lasi de fumat, dar sa te rspecti in primul rand pe tine. Am fost prinsa in capcana NICOTINEI, iar acum ca sa scap de nicotina trebuie sa trec cu bine de acest sevraj...

Bravo, sa te ajute Domnul. Eu am fumat 15 ani. Acum nu mai fumez de 6 luni si ma simt mult mai sanatos. Mi s-a imbunatatit mirosul!!!!!!!!!!!!!!!!
Victor Antofica Offline
#5 Posted : Tuesday, March 09, 2010 11:27:58 PM

Rank: Administration

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
de cand sunt anglia am uitat si cum miroase fumul de tigara, aici sunt legi impotriva fumatului care se respecta destul de bine
Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
guest
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.