Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

New Topic Post Reply
un sait pt studenti
admin Offline
#1 Posted : Sunday, July 18, 2010 11:16:43 PM

Rank: Administration

Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
ce parere aveti despre un sait dedicat studentilor din Moldova

un portal
- cu info utile pt studenti(burse,facultati,cursuri,examene,profesori)
- forum
- anunturi studentesti
- viata din camin
- joburi pt studenti
- distractie,cluburi, poze/video

tantan Offline
#2 Posted : Tuesday, July 20, 2010 5:28:11 PM

Rank: Advanced Member

Was thanked: 12 time(s) in 9 post(s)
admin, eu cred sa nu te avanti la 10 site-uri dar sa il dezvolti pe acesta mai bine. pe parcurs vei vedea ce teme de discutie sunt mai atractive. Vezi ca si aici la inceput parca a inceput sa se miste treaba si usor s-a oprit...
admin Offline
#3 Posted : Tuesday, July 20, 2010 8:32:20 PM

Rank: Administration

Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
mersi pt sfat tantan, stiu ca ai dreptate intr-o oarecare masura, "daca te apuci de mai multe treburi in acelasi timp, in final nu termini nici una"

dar eu ma gandesc ca cetatenie romana a avut succes si are in continuare pentru ca exista o comunitate de oameni cu acelasi interes, de a obtine cetatenia romana

la fel si un portal despre viata de student ar putea deveni foarte util si popular printre studenti

Iar acest forum, mdforum.info, este mult prea general pt a creste rapid... oricum eu voi continua sa-l promovez asa cum am facut si acum, postand linkuri pe forumul frate, cetatenie-romana.info

tantan Offline
#4 Posted : Wednesday, July 21, 2010 10:35:50 AM

Rank: Advanced Member

Was thanked: 12 time(s) in 9 post(s)
admin wrote:
mersi pt sfat tantan, stiu ca ai dreptate intr-o oarecare masura, "daca te apuci de mai multe treburi in acelasi timp, in final nu termini nici una"

dar eu ma gandesc ca cetatenie romana a avut succes si are in continuare pentru ca exista o comunitate de oameni cu acelasi interes, de a obtine cetatenia romana

la fel si un portal despre viata de student ar putea deveni foarte util si popular printre studenti

Iar acest forum, mdforum.info, este mult prea general pt a creste rapid... oricum eu voi continua sa-l promovez asa cum am facut si acum, postand linkuri pe forumul frate, cetatenie-romana.info

Poti sa faci un topic nou pe acest forum despre studenti ca sa vezi daca merge si sa il promovezi, sa ii bagi ofertele educationale, etc....In felul asta o sa vezi ce impact are (parerea mea).
Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
guest
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.