Sa incep eu, cand aveam 3 anisori am iesit afara cu fratiorii mei unul avea 6 ani si celalat vreo 11 ani, la un moment dat il vad pe cel de 6 ani ca se catara pe un bloc de 9 etaje( pe partea unde e gunoiul) erau mai multi care se urcau, de ce fiindca cineva a zis ca la unul dintre etaje sunt mere si hai cine urca mai repede si le gaseste, cand a ajuns fratele pe la et 3 un baiat care iera putin mai sus decat dansul cu piciorul l-a atins, si-a pierdut controlul si a cazut, eu ma uitam la toata treaba asta si-mi faceam griji cand colo il vad cum cade pe niste sticle, bine ca a ramas viu, si-a rupt piciorul drept de la genunchi in jos si din cauza ca medicii nu au facut bine legatura ca sa se prinda iarasi osul a ramas cu un picior mai scurt decat celalalt cu vreo 9 cm si datorita piciorului mai scurt el foarte bine dansa breakdance a ajuns in finala unui concurs organizat de Teodor, dar din cauza ca trebuia sa-si faca o operatie cu aparatul Elizarov pt a-si lungi piciorul nu a reusit sa castige acel concurs. Acum bine ca totul e bine si ca nu a fost ceva mai rau...