Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

New Topic Post Reply
La multi ani !
tantan Offline
#1 Posted : Sunday, February 14, 2010 1:52:06 PM

Rank: Advanced Member

Was thanked: 12 time(s) in 9 post(s)
Felicitari cu Valentine's Day ! Sa iubiti si sa fiti iubiti !
1 user thanked tantan for this useful post.
Victor Antofica Offline
#2 Posted : Sunday, February 14, 2010 2:58:48 PM

Rank: Administration

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
mersi! Wub

Citate celebre despre dragoste si despre iubire, maxime, cugetari:

* Frances Shaw: "Pe cel ce iubeste ploaia si o casa buna si priveste viata impacat, pe acela il voi urma prin furtuna, si la focul lui ma voi incalzi neincetat."
* Johann Wolfgang Von Goethe: "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi."
* George Sand: "Nu exista in viata decat o singura fericire: sa iubesti si sa fii iubit..."
* Margaret Atwood: "As vrea sa fiu aerul care-ti atinge trupul pentru o clipa. As vrea sa fiu acel ceva neobservat, dar necesar."
* Dante Alighieri "Iubeste putin cel ce poate spune prin cuvinte cat iubeste."
* Seneca: Daca vrei sa fii iubit, iubeste
* Emanuel Swdenborg: "Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta."
* Platon: "Iubirea este pentru oameni si zei o mareata si minunata divinitate."
* I. L. Caragiale: "O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere."
* A. P. Cehov: "Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste."
* Guy de Maupassant: "Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde."
* John Fowles: "Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei".
* Camil Petrescu: "O iubire mare e mai curand un proces de autosugestie... Trebuie timp si trebuie complicitate pentru formarea ei..."
* Cioran: "Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete."
* Octavian Paler: "Intr-o dragoste adevarata trebuie sa fii putin sclav pentru a fi liber, adica sa nu mai vezi nimic in jur."
* William Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului."
* Pascal: "Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita."
* Charles Baudelaire: "Ce e dragostea? Nevoia de a iesi din tine insuti."
* John Gay: "Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata."
* Camil Petrescu: "Dragostea este frumoasa tocmai pentru ca nu cunoste nici o silnicie, e preferinta sincera."
* Marcel Proust: "Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima."
* Victor Hugo: "Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor."
* Euripide: "Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta."
1 user thanked Victor Antofica for this useful post.
tantan Offline
#3 Posted : Monday, March 01, 2010 9:06:06 AM

La multi ani ! Sa aveti o primavara frumoasa, cu caldura in suflet, bunatate si numai momente insorite in vietile voastre !!!
tantan attached the following image(s):
martisor.jpg
3 users thanked tantan for this useful post.
Fiodor Offline
#4 Posted : Monday, March 01, 2010 11:02:35 AM
Rank: Member

Was thanked: 7 time(s) in 5 post(s)
tantan wrote:
La multi ani ! Sa aveti o primavara frumoasa, cu caldura in suflet, bunatate si numai momente insorite in vietile voastre !!!

Printre flori si albinute
Ingerasii se strecoara
Sa-ti aduca in manute,
Sarutari de primavara!

La multi ani tuturor!
2 users thanked Fiodor for this useful post.
tantan Offline
#5 Posted : Monday, March 01, 2010 11:29:52 AM

tantan Offline
#6 Posted : Monday, March 01, 2010 11:39:00 AM

Legenda martisorului.

Odata soarele cobora intr-un sat, la hora, luand chipul unui fecior. Un zmeu l-a pandit si l-a rapit dintre oameni, inchizandu-l intr-o temnita. Lumea se intristase. Pasarile nu mai cantau, izvoarele nu mai curgeau, iar copiii nu mai radeau. Nimeni nu indraznea sa-l infrunte pe zmeu. Dar intr-o zi, un tanar voinic s-a hotarat sa plece sa salveze soarele. Multi dintre pamanteni l-au condus si i-au dat din puterile lor ca sa-l ajute sa-l biruie pe zmeu si sa elibereze soarele. Drumul lui a durat 3 anotimpuri: vara, toamna si iarna. A gasit castelul zmeului si au inceput lupta. S-au infruntat zile intregi pana cand zmeul a fost doborat. Slabit de puteri si ranit, tanarul elibera Soarele. Acesta se ridica pe cer inveselind si bucurand lumea. A reinviat natura, oamenii s-au bucurat, dar viteazul n-a ajuns sa vada primavara. Sangele cald din rani i s-a scurs in zapada. Pe cand acesta se topea, rasareau flori albe, ghioceii, vestitorii primaverii. Pana si ultima picatura de sange
se scurse in zapada imaculata. Muri. De atunci tinerii impletesc doi ciucurasi: unul alb si unul rosu. Ei le ofera fetelor pe care le iubesc sau celor apropiati. Rosul inseamna dragoste pentru tot ce este frumos, amintind de culoarea sangelui voinicului. Albul simbolizeaza sanatatea si puritatea ghiocelului, prima floare a primaverii.
2 users thanked tantan for this useful post.
tantan Offline
#7 Posted : Monday, March 08, 2010 10:52:36 AM

La multi ani Mamelor, Surorilor, Bunicilor, Sotiilor, Prietenelor...la multi ani tuturor femeilor din vietile noastre !

Sa fiti fericite, iubite, respectate, sa aveti in preajma voastra familiile care sa va inconjoare cu dragostea si caldura sa, prietenii devotati, zambetele si imbratisarile persoanelor dragi !

Sa fiti sanatoase, ocrotite, apreciate si sa realizati tot ce v-ati propus !

tantan attached the following image(s):
mama1.jpg
1 user thanked tantan for this useful post.
Victor Antofica Offline
#8 Posted : Monday, March 08, 2010 3:27:59 PM

Rank: Administration

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
LA MULTI ANI Domnisoare si Doamne, MAME!

Mi-aduc aminte...
Un joc al clopoteilor de ghiocei,
Culori ce scalda orizontul,
Un zambet cristalin de copilas
Mi-aduc aminte, de tine, draga mama!

8 martie
Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESc!!!

Pentru mama
Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie!

Te iubesc, mama!

E ziua mea
E ziua mea de liniste, ziua in care eu nu pot sa mai uit ca sunt femeie, stau o secunda si ma uit in oglinda si imi dau seama ca am pierdut atata timp incercand sa fiu egala cu barbatul, am pierdut pentru ca a fi femeie este cel mai frumos dar pe care l-am primit in aceasta viata. Frumusetea vine din ceea ce suntem...

Dragoste
Vreau sa te fac fericita, esti dragostea mea, Te Iubesc cum iarba iubeste apa, cum frunzele iubesc razele soarelui, tu esti tot ce imi doresc, tot ce inseamna fericire pentru mine.

Mamica mea
Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mamica mea...

Primavara sufletului meu
Odata cu venirea primaverii, ai venit tu... a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine... ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta... si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara... pentru ca acolo esti tu... tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

La multi ani!
La multi ani, mamica mea,
Sa fi fericita si sa te iubesca
toata lumea cum o face puiul tau.

Ziua feminitatii
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..

...inca o primavara...
Dac vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara...

Un simplu martisor
Din departari pe aripi nestiute in aceasta zi frumoasa primeste-n dar un simplu si mirific martisor.

Ce insemni tu pentru mine...
Cat de mult te iubesc nu pot sa spun:
Este mai mult decat ar incapea vreodata in cuvinte.
Esti pentru mine in acelasi timp bogatia mea, lutul meu rosu,
Olarul meu, sablonul meu.

Iubire
Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

La multi ani de 8 Martie!
Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

Zambet de 8 Martie
Sper ca odata cu venirea primaverii sa iti aduc zambetul pe buze, macar asa de 8 martie!

Rasaritul soarelui
Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... te iubesc!

de 8 Martie
O prmavara calda, dragoste nebuna, lumina in suflet si in priviri. La multi ani de 8 Martie!

Culoarea vietii
Esti probabil motivul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata, motivul pentru care zambesc (aparent fara motiv) si motivul pentru care viata imi pare mai usoara. Aduci culoare vietii mele, tu esti cel care faci ca viata sa para fara griji si faci sa-mi dispara toate gandurile rele.
Si pentru toate astea te iubesc!

Doresc...
E ziua mea! Doresc ca in aceasta zi sa fiu inconjurata de dragoste, sa fiu iubita, rasfatata, alintata... doresc sa am tot ce imi propun... doresc sa devin mai puternica... doresc sa pot sa zbor spre ceruri, in cautarea unei noi aventuri, unei noi calatorii pe caile periculoase ale dragostei... doresc sa fiu ceea ce nu am fost niciodata... doresc sa fiu dorita...
Doresc sa imi pot dori tot ceea ce imi doresc.
Doresc...

Felicitare 8 martie
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de
8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos :*.
1 user thanked Victor Antofica for this useful post.
Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
guest
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.