pt asta este alt concurs organizat de kissfm in sectiunea "Kiss4Love-Ne iubim si ne luam" acolo tot m-am inscris, castigul este 20000 euro, dar nu-ti dau acesti bani...iti organizeaza in schimb toata nunta, frumos nu...trebuia sa dau mai bine aces link,
http://www.kissfm.ro/kis...-Alexandru-Turuta.html, raspunsurile au fost spontane nu e mare poveste acolo...puteti sa intrati daca doriti.Mi-as dori tare mult sa ma casatoresc si sa am pe altcineva "sponsor" nu parintii, sau noi tinerii insuratei :) . Ne-am cunoscut la camin el canta la chitara in fiecare noapte, el era la et 4, dar eu la et 2 si auzeam foarte bine fiecare nota a chitarei a doua noapte m-au invitat niste prieteni la et 4 la un chef si acolo l-am vazut pe DANSUL si de atunci am inceput sa vorbim despre una despre alta si am vazut ca avem foarte multe lucruri in comun..eii si au urmat intalniri peste intalniri si peste 40 de zile intr-o dimineata s-a gandit el 2 ore uitandu-se doar la mine si mi-a zis cand m-am trezitca "TE IUBESC" :)eu doar asteptam cu multa rabdare sa-mi zica el intr-o zi acest cuvant frumos. S-a gandit foarte mult din cauza ca el iubea doar bautura si chefurile inainte sa ma cunoasca dupa care a lasat si bautura si chefurile.