Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Moldoveni in Elvetia
Daniela Offline
#1 Posted : Thursday, January 14, 2010 12:50:33 AM

Rank: Newbie

Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
sunt? BigGrin

E visul meu sa urmez un masterat in Elvetia...dar irealizabil deocamdata, din punct de vedere financiar. Crying
tantan Offline
#2 Posted : Thursday, January 14, 2010 8:49:11 AM

Rank: Advanced Member

Was thanked: 12 time(s) in 9 post(s)
Daniela wrote:
sunt? BigGrin

E visul meu sa urmez un masterat in Elvetia...dar irealizabil deocamdata, din punct de vedere financiar. Crying

De ce anume in Elvetia?
Victor Antofica Offline
#3 Posted : Thursday, January 14, 2010 9:22:33 AM

Rank: Administration

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
ai nevoie de viza ca cetatean roman?
Daniela Offline
#4 Posted : Thursday, January 14, 2010 8:32:03 PM

Victor Antofica wrote:
ai nevoie de viza ca cetatean roman?

Nu, cred ca nu-i nevoie. Dar vorbeam d/e aspectul financiar. Ziceam ca as vrea sa urmez masteratul in domeniul Finante, dar deocamdata nu dispun anume de surse de finantare (semestrul de invatamint e in jur de 4000 franci OhMyGod ).

Iar Elvetia e tara pe care vreau s-o vad de cind ma stiu. De indata ce capat pasaport roman, imi iau zborul. BigGrin
Victor Antofica Offline
#5 Posted : Thursday, January 14, 2010 9:43:53 PM

Rank: Administration

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
da, am gasit pe net

Conditii generale de calatorie in strainatate pentru cetatenii romani, care calatoresc in statele membre ale Spatiului Schengen, Uniunii Europene si Spatiului Economic European

# Cetatenii romani pot calatori: in statele membre ale Uniunii Europene (Cehia, Cipru, Bulgaria, Estonia, Irlanda, Lituania, Letonia, Malta, Marea Britanie, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria), pentru o perioada de maxim 90 de zile intr-un interval de 6 luni pentru fiecare stat in parte,
# in Spatiul Schengen (Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Islanda, Italia, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia) si Elvetia, pentru o perioada de maxim 90 de zile intr-un interval de 6 luni,
# in Spatiul Economic European (Liechtenstein), pentru o perioada de maxim 90 de zile intr-un interval de 6 luni,
cu respectarea urmatoarele conditii:
Daniela Offline
#6 Posted : Thursday, January 14, 2010 9:59:02 PM

Victor Antofica wrote:
da, am gasit pe net

Conditii generale de calatorie in strainatate pentru cetatenii romani, care calatoresc in statele membre ale Spatiului Schengen, Uniunii Europene si Spatiului Economic European

# Cetatenii romani pot calatori: in statele membre ale Uniunii Europene (Cehia, Cipru, Bulgaria, Estonia, Irlanda, Lituania, Letonia, Malta, Marea Britanie, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria), pentru o perioada de maxim 90 de zile intr-un interval de 6 luni pentru fiecare stat in parte,
# in Spatiul Schengen (Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Islanda, Italia, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia) si Elvetia, pentru o perioada de maxim 90 de zile intr-un interval de 6 luni,
# in Spatiul Economic European (Liechtenstein), pentru o perioada de maxim 90 de zile intr-un interval de 6 luni,

Mersi. Dar chestia aia cu maxim 90 zile intrun interval de 6 luni nu se respecta, nu?

Stiu persoane cu cetatenie, care circula incolo-incoa, nerespectind acest termen si totusi fara sa fi avut cindva probleme. Deci cum este?
Mihail Offline
#7 Posted : Friday, January 15, 2010 12:06:14 AM

Daniela wrote:
Victor Antofica wrote:
da, am gasit pe net

Mersi. Dar chestia aia cu maxim 90 zile intrun interval de 6 luni nu se respecta, nu?

Stiu persoane cu cetatenie, care circula incolo-incoa, nerespectind acest termen si totusi fara sa fi avut cindva probleme. Deci cum este?

in cazul in care vei fi incadrata la studii - iti vei face un permis de sedere pe durata studiilor.
rita_scumpica Offline
#8 Posted : Friday, July 09, 2010 10:04:17 PM

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
buna tuturor....eu sunt in elvetia de 1 an si 3 luni...pot sa va spun doar ca daca aveti pasaport romanesc sau cel putin buletin,puteti calatori cand si unde vreti in elvetia...nu va intreaba nimeni nimic...puteti intra si iesi din tara fara probleme pt ca nu vi se pune stampila la intrare sau la iesire...asa nimeni nu poate dovedi cat timp ai stat...asa ca profitati daca puteti...
1 user thanked rita_scumpica for this useful post.
rutieramd Offline
#9 Posted : Thursday, November 17, 2011 2:06:57 PM

RUTA SAPTAMINAL MOLDOVA – ELVETIA MOLDOVA ( Швейцария )

Oferim trasport pasageri si a coletelor in (din) Elvetia saptaminal !!!

Aducem masini la comanda pe remorca ( Tral )

Plecarea in fiecare Miercure din Moldova

Plecarea in fiecare Simbata/Duminica din Elvetia

PRETURI ACCESIBILE + REDUCERI !!!

TEL : +41765781974 +393200404020 +37369740074
Users browsing this topic
guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.